Източник: ЛамятаОвен  На Вашия любим човек днес ще се наложи,

...
Източник: ЛамятаОвен  На Вашия любим човек днес ще се наложи,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес! Три зодии да внимават за уловки, а други две

Източник: Ламята

Овен 
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, да извърши няколко не доста приятни отговорности, което в забележителна степен ще се отрази на неговото въодушевление.За страдание - и на Вашето също, защото всички свои прекарвания и нелицеприятни мнения, той обилно ще споделя с Вас. 

Телец

Да се уедините с възлюбения или възлюбената няма да е изключително елементарно. Вашите отговорности към фамилията или приятелите обезателно ще надделеят пред вероятността за сантиментална среща. Добрата вест е, че за пръв път от много време това въодушевление умерено ще мине без Вас, а и няма да Ви кара да се укорявате за своите цели. Това е един от тези редки случаи, когато да се направи невъзможното, е допустимо. Наслаждавайте се! 
 

Близнаци

Днес на Вашия обичан човек ще се желае да чуе от Вас единствено една дума, която Вие добре знаете, само че по някакви аргументи повтаряте много рядко. Задачата Ви е, да си спомните тази дума, и да я употребите, когато е нужно. Ефектът ще бъде поразителен!
 

Рак

Не бързайте да споделяте своите триумфи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви освен няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е забавно, може да говорите с който си желаете, единствено не с член на Вашето семейство.
 

Лъв

И сами няма да разбирате през днешния ден, на къде върви Вашия персонален живот и какво може да вършиме с него. Затова се насладете на този неповторим късмет, да се реете в случайно направление. Може пък това да Ви трансферира в прелестното бъдеще без Ваше присъединяване...
 

Дева

Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.
 

Везни

Днес в връзките с обичания Ви човек ще се случи нещо неразбираемо, необяснимо и необичайно, което никаква логичност - нито мъжка, нито женска, няма да може да разбере. Затова ще се наложи да действате като на сляпо и да намерите излаз от обстановката опипом, или... по миризмата.
 

Скорпион

Днес у Вашия обичан човек ще се разсъни блян към нещо екстремално, като той ще се опита да разсъни и у Вас сходно зверче, а и дейностите му ще бъдат много дейни. Бъдете подготвени за това, че ви следва дружно да покорявате планински върхове, да се изкачвате на високи етажи, стигайки до тях по безусловно гладка стена, или да првите нещо сходно....
 

Стрелец

Не оставяйте нещата на самотек и не действайте непринудено. В подобен ден е по-добре колкото можете по-внимателно да планирате дори и най-малките елементи. За задачата би трябвало по-добре да разберете, какво става към Вас, тъй като може и да не знаете всичко, а може и нещо да сте изпуснали. Не Ви заплашва никаква заплаха, само че има неща, които би трябвало да научите по-скоро, защото може много да повлияят на Вашата позиция. Никога не е ненужно да научите още нещо ново и по тази причина се постарайте повече неща, без да приемате всичко за чиста монета.
 

Козирог

Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било активност, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие
 

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли. 
 

Риби

Денят се хартеризира с въздействие на спорни трендове. Страдате от незадоволителна убеденост в себе си: ту се пробвате да действате независимо, ту чакате да се присъедините към някого. Именно Вашите съмнения ще доведат до това, че не всички инициативи ще се окажат сполучливи. Ако се придържате към една линия на държание, денят ще се окаже доста плодотворен. Едва ли ще срещнете поддръжка от страна на околните си, което няма да се дължи на охладняване на възприятията, а просто на недоумение на Вашите претекстове за деяние. И също така, доста от проблемите, които ще Ви тревожат през днешния ден, са измислени.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР